sunnuntai 9. marraskuuta 2014

#Lukuhaasteen ensimmäinen viikko


Ilmoittauduin mukaan Karo Hämäläisen marraskuun lukuhaasteeseen (löytyy myös Facebookista), jonka ideana on lukea 30 sivua kaunokirjallisuutta päivässä. Otin haasteen vastaan, koska vaikka luen ehkä keskivertosuomalaista enemmän, niin en välttämättä lue joka päivä. Välillä saattaa kulua viikkokin niin, etten lue sivuakaan kaunokirjallisuutta, vaikka paljon muuta luen kyllä. Tartuin siis haasteeseen, jotta tulisin lukeneeksi ihan jokaisena viikon päivänä.

Ensimmäinen haasteviikko päättyi perjantaina eikä suoraan sanottuna sujunut niin kuin olisin toivonut. Alkuviikko sujui hyvin, mutta viikon loppupuolella jouduin antamaan periksi. 

1.11. luin aiemmin aloittamani Jari Järvelän Särkyvää loppuun (43 s.).
2.11. oli hyvä lukupäivä: luin Maameren tarinoista yhden novellin (30 s.) ja Siiri Enorannan Gisellen kuoleman kokonaan (151 s.).
3.11. vietin ennen nukkumaanmenoa aikaa Maamerellä novellien parissa (78 s.).
4.11. luin Maameren tarinoita lähes 30 sivua (25 s.)
5.11. sain luettua Maameren tarinoiden 5 osan loppuun (12 s.) ja aloitin Gluhovskin Metro 2033:n (33 s.).
6.11. ei lukeminen huvittanut ollenkaan.
7.11. en myöskään lukenut mitään. Apua!

Vaikka joka päivä en lukenutkaan sain silti yhteensä viikon aikana luettua 372 sivua, mikä on enemmän kuin jos olisin lukenut joka päivä tasan 30 sivua. Tämä haasteen toinen viikko on lähtenyt käyntiin vähän huonosti, mutta pitää yrittää petrata. Jospa edes yhtenä viikkona saisin joka päivä luettua! Katsotaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!