keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kirjamessut Helsingissä


Huomenna ne alkavat – Kirjamessut!

Olen kirjamessuillut uskollisesti jo vuosien ajan ja tänäkin vuonna aion taas solahtaa mukaan kirjallisiin karnevaaleihin. Olen raksinut jo hyvissä ajoin Kirjamessujen esitteestä mielenkiintoisilta vaikuttavat keskustelut, haastattelut ja esittelyt. Tosin jos vanhat merkit paikkansa pitävät, en malta kuunnella niistä kuin muutaman, sillä en kuitenkaan kykene pitämään näppejäni erossa kirjoista. Niitä on Messukeskus väärällään. Paljon. Ihania. Kirjoja.

Aion suorittaa oman messuiskuni näin työssäkäyvänä mitä luultavimmin lauantaina. Jos kykenen irrottautumaan uutuuttaan kiiltelevistä kirjapinoista, käyn kuuntelemassa varmaankin jotakin näistä (suluissa lava):


10.30 Liian vaikeaa, kiitos (Aino) 

11.30 Jaetun lukemisen lumo (Aino)

12.00 Runouslehti Janon julkistaminen (Takauma)

13.00 Kirjailijaksi alle 33-vuotiaana (Takauma)

15.30 Paperilta kankaalle – miten kirjasta tulee elokuva (Louhi)

16.30 Kirjasta näyttämölle – Kun kyyhkyset katosivat (Aino) 


Kovin on kiinnostava myös tämänvuotisille messuille uudistettu lastenalue, Tarinalaakso. Siellä voi esimerkiksi lauantaina käydä piirtämässä Muumien kanssa (10.30 ja 13.30), leikkimässä ja laulamassa Satu Sopasen tahdittamana (14.30) ja kuuntelemassa Hannele Huovin lukevan uusinta Urpo ja Turpo -kirjaansa. 

Lisää ohjelmaa lauantaille ja kaikille muillekin kirjamessupäivälle löydät täältä


Kirjablogeista tuttuja tyyppejä voi käydä moikkaamassa Sports Barissa tämän aikataulun mukaan. Lauantaina paikalla ovat Luetut, lukemattomat -blogin Liisa sekä Jäljen äänen Penjami. Toivottavasti törmään muihinkin bloggareihin. Tiedän, että sinne niitä taas soluttautuu, ihan tuosta noin vain tavallisen messukansan pariin.


Kiitokset lipusta messujen järjestäjille!

2 kommenttia:

  1. Tuo Tarinalaakso kuulostaa mainiolta uudistukselta, pitää käydä testaamassa. Itse pyörin messuilla ainakin sunnuntaina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi melkein ottaa lapset mukan Tarinalaaksoa testaamaan. Öö, enpä taida kuitenkaan. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!