maanantai 25. elokuuta 2014

Kesän paras lukuhetki


Luettua elämää -blogin Elina haastoi bloggaajat pitämään kameran käden ulottuvilla ja kuvaamaan kesän parhaan lukuhetken. Aina ei kamera mukana ollut, mutta enköhän silti saanut jonkinlaiset tunnelmakuvat.

Ensinnäkin alkukesän reissulla lukeminen oli parasta, etenkin kun maisemat olivat tällaiset:Kirja, jota tuossa luen, on Gabriel García Marquézin Rakkautta koleran aikaan. Kirjana se ei yllä kesän parhaaksi lukukokemukseksi, mutta tuossa hetkessä oli silti riittävästi tunnelmaa.

Paras lukukokemus oli Mia Kankimäen Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin, tässä kuvassa nautiskeltuna hämäläisen järven rannalla. Hetki ei sitä vastoin ihan täydellinen ollut, koska vähän väliä sai laiturilla pelätä kirjan kastuvan, kun lapset hyppivät vierestä veteen.
Kesä oli kaiken kaikkiaan täynnä hyviä lukuhetkiä, joista monesta toivon vielä ehtiväni tänne kirjoittaa.

4 kommenttia:

 1. Voi ihanuus noita tunnelmia! Tosiaan upeat maisemat Marquesin taustalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maria! Kyllä kesällä kelpasi lukea. :)

   Poista
 2. Huh! Aivan päätä huimaavan upeat lukumaisemat ensimmäisessä kuvassa ja ihanan suomalainen tunnelma toisessa kuvassa! Kiitos, kun osallistuit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos itsellesi mukavasta haasteesta. :) Eipä sitä tavallisesti kovin usein lähde lukemaan kamera mukanaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!