tiistai 10. tammikuuta 2012

Blogin taustasta

Tein vuosi sitten uudenvuodenlupauksen, että alkaisin pitää blogia. Tammikuun jaksoinkin kirjoitella, mutta sitten into - ja aika - lopahti. Ajattelin yrittää nyt uudestaan, vaikkei aikaa ihan varmasti enempää olekaan. 

Blogin tarkoituksena on toimia lukupäiväkirjana lähinnä itselleni, jotta muistaisin mitä olen lukenut. En ole tosin viime aikoina ehtinyt lukea järin paljon. Viime vuonna luin vain 15 kirjaa, joista löytyy lista yläpalkista. Nykyään vain tuntuu järkevämmältä käyttää mahdollinen lukemisaika astetta paremmin: nukkumiseen. Haluaisin toki lukea enemmän, sillä rakastan lukemista; erilaisia tarinoita ja tunteita, joita kirjat välittävät.

Luen kaikenlaista kirjallisuutta. Lukumakuni kirjosta kertoo se, että pidän paljon kotimaisesta realismista, mutta myös fantasiasta. Luen mielelläni kunnon lukuromaaneja, mutta myös viihdehömppää. Kahden pienen lapsen äitinä luen paljon lastenkirjallisuuttakin, josta bloggaan muutaman muunkin aiheen lisäksi täällä. Kerään ihan oman mielenkiinnon vuoksi lukemani lastenkirjat listaksi, jota pääsee tutkailemaan niin ikään yläpalkista.


Tovi mennee ennen kuin pääsen kirjoittamaan ensimmäisestä kirjasta, sillä se on vielä pahasti kesken. Toivottavasti saan kuitenkin tänä vuonna luettua enemmän kuin viime vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!